Domotica

Wij maken uw woning comfortklaar

Een performant domoticasysteem voor een meer dan betaalbare prijs?
Het kan met Velbus.
Kiezen voor Velbus is kiezen voor comfort, veiligheid en energiebesparing met de garantie dat uw woning klaar is voor de toekomst.
Dit voor een prijs die nauwelijks hoger is dan de prijs van een klassieke installatie.

Met onze betrouwbaar modulair domoticasysteem van Velbus maken wij uw woning comfort klaar.
Velbus installaties zijn robuust en gemakkelijk uitbreidbaar.
Dit maakt van Velbus ook voor industriële automatisaties een ideale keuze.

Kies voor comfort, veiligheid en energiebesparing

  • Domotica zorgt voor een goede integratie van technologie en u huishoudelijke systemen. Het is ook bedoeld om een betere kwaliteit van wonen en leven te leveren. Zo kan u veel automatiseren binnen uw woning. Dit kan aan de hand van applicaties of bedieningspanelen. Zo kan u van waar u wil en wanneer u wil automatische taken uitvoeren binnen de woning. Verder is domotica niet alleen gericht op de integratie van techniek en bediening in de woning maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning.
  • Eén druk op de knop en u creëert de juiste sfeer met aangepaste verlichting en verwarming. Bepaal de temperatuur per kamer van op één centraal bedieningspunt in uw woning. Bovendien stemt uw ventilatie, zonnewering en verwarming naadloos op elkaar af. Dit zijn slechts maar enkele voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden.

Kiezen voor Eva Electricity is kiezen voor comfort, veiligheid en energiebesparing.

Afbeelding1

Comfort

U komt thuis, u drukt op één enkele toets en de verwarming gaat op dagregime, de rolluiken sluiten zich, verschillende lichtpunten in de woonkamer gaan branden en zorgen voor een aangename sfeer. De stopcontacten, die uit veiligheidsoverwegingen tijdens uw afwezigheid spanningsloos waren, worden terug ingeschakeld.

2

Veiligheid

Hoort u s nachts een verdacht geluid, dan drukt u op een toets in uw slaapkamer en alle verlichting in uw woning gaat branden, alle rolluiken openen en de tuinverlichting gaat knipperen, om aan te geven dat er iets niet in orde is.

3

Energiebesparing

Wanneer u gaat slapen drukt u opnieuw op een toets en alle verlichting wordt uitgeschakeld, hier en daar gaat de oriëntatieverlichting branden, de tuinverlichting schakelt gedurende een uurtje in, de stopcontacten worden opnieuw spanningsloos uit veiligheids- en gezondheidsoverwegingen en de verwarming gaat op nachtregime.