Video & Parlofonie

Uw parlofoon of videofoon installeren, of uw hele systeem renoveren.
Wij doen het allemaal!

Voor elke situatie biedt Eva Electricity videofonie en parlofonie aan. Ontdek het verschil en rust uw huis of bedrijf uit met handige videofonie of parlofonie.

Bovendien plaatsen wij zelfs camera bewaking en alarmsystemen en dit in samenwerking met onze betrouwbare partners.

 

Vraag uw offerte aan

Bekijk hier de buitenposten van Bticino.

De buitenposten Linea 3000 zijn geschikt voor één- of tweegezinswoningen.

Er bestaan drie versies, nl. in audio, met camera en tenslotte met camera en geïntegreerde badgelezer.

Ze kunnen uitgerust worden met een bijkomende regenkap.

Via toebehoren zijn ze eveneens in te bouwen in een standaard inbouwdoos van 2 modules uit het gamma Sfera.

Welk model u ook kiest, de frontplaat is vervaardig uit Zamak en heeft een slagvastheid van IK10.

De Sfera-buitenposten zijn synoniem met gebruiksgemak, elegantie en veiligheid. De 2-draads audio/video deurmodules zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen: Sfera New en Sfera Robur.

Sfera New

3 hedendaagse en technologische afwerkingen met de namen AllMetal (alugrijs), AllStreet (antracietgrijs) en AllWhite (wit), die zich perfect esthetisch laten integreren in elk soort gebouw.

Sfera Robur

De ultrarobuuste afwerking voor een maximale veiligheid, beschikt over een hoge slagvastheid conform IK 10.

Alle deurmodules van het assortiment maken gebruik van dezelfde elektronische modules, wat een ongeëvenaarde flexibiliteit garandeert in de keuze van de functies en onbeperkte combinatiemogelijkheden voor uw installatie. Het modulaire Sfera-systeem biedt ook de mogelijkheid de modellen zowel horizontaal als verticaal naast elkaar te plaatsen.

Bekijk hier de binnenposten van Bticino.

CLASSE 100 BINNENPOSTEN

Classe300_blanc_2016

CLASSE 300 BINNENPOSTEN

De Classe 300 binnenposten met touchscreen combineren design en esthetiek met een waaier aan gebruiksmogelijkheden. Het toestel bestaat in 2 verschillende afwerkingen, wit en anthraciet. In functie van de installatie kan gekozen worden voor zowel murale montage, als montage op tafelstandaard. Naast de basisversie in twee kleuren is er ook een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen aan het deurstation.

Classe300_X13E_aa_1

CLASSE 300 X13E

Eenvoudig, geconnecteerd en modern

Classe 300 X13E is de nieuwe videofoon, die een moderne look combineert met innovatieve functies. Via de geïntegreerde Wifi-verbinding en een specifieke applicatie kan de videofoon verbonden worden met de smartphone.

Alle basisfuncties, die men terugvindt op het 7”-touchscreen, zijn ook beschikbaar via de applicatie. Classe 300 X13E is alles wat je van een typisch “Internet of Things” product mag verwachten.

CLASSE 300 EOS

De Classe 300EOS with Netatmo is de nieuwe 2-draads / handenvrije via wifi geconnecteerde intercom met geïntegreerde Amazon Alexa-spraakassistent.

Dankzij de Home + Security-app is het naast de videofoonoproep ook mogelijk om de veiligheidsoplossingen van Netatmo te beheren en op die manier een eenvoudig en slim beveiligingssysteem te creëren.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder bij eventuele vragen of interesse, aarzel dus zeker niet om ons te contacteren.